Nemzetközileg tanúsítottminőségirányítási rendszer

Nagyprecizitású CNC-esztergagépeinkkel CNC-megmunkálóközpontjainkkal és más gépeinkkel, klimatizált üzemekben tudjuk a minőségi gyártást biztosítani, különösen forgástesteknél, de sok más típusnál is. A gyártásközi ellenőrzések és a kimenő áru 100%-os szemrevételező ellenőrzése biztosítja, hogy a kiszállított áru megfeleljen a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak is. Vevőink igényeit a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal is rugalmasan próbáljuk kielégíteni.
Dokumentált folyamataink ellenőrzésére rendszeresen kalibrált mérőeszközöket használunk, pl. spektrométert, Brinnel-keménységmérőt, 3D-mérőgépeket, felületi érdességmérőt, valamint az összes szükséges mérő- és ellenőrzőeszközt. 2003-tól minőségirányítási rendszer működik cégünknél az ISO9001 szabvány szerint, melyet a TÜV SÜD tanúsít. Kollégáinkat, beszállítóinkat rendszeresen képezzük, fejlesztjük. Az orvosi műszergyártás igényeinek validált öntési folyamataikkal próbálunk megfelelni.

Minőségpolitikánk

A Kokilla Prec Kft. vezetősége meghatározta azokat az irányelveket, amelyek az ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2015) minőség- és az ISO 14001:2015 (MSZ EN ISO 14001:2015) környezetközpontú irányítási rendszer működtetését irányítják integrált formában.

Társaságunk célja, hogy a szerszámkészítés, kokilla- és nyomásos alumíniumöntés, CNC megmunkálás és hőkezelés tevékenységeiben a minőség fokozatos javítását, a megrendelők bővülő igényeit, valamint a rendkívül erős piaci versenyt fokozottan figyelembe vegye. Az elvégzett munka minősége és a vevői elégedettség döntő jelentőségű vállalkozásunk sikere érdekében, ezért a hatékony minőségirányítási rendszer működtetése a vezetés kinyilvánított célja.

 1. Meghatározzuk azokat a kockázatokat, lehetőségeket, külső és belső tényezőket, érdekelt feleket, melyekkel foglalkozni kell az integrált irányítási rendszer eredményes működéséhez.
 2. Célunk a gazdaságilag elérhető legjobb technikák alkalmazása, illetve az ezekkel megvalósítható teljesítmény elérése, beleértve a hatékonyságot, gazdaságosságot, biztonságot, minőséget és környezeti teljesítményt.
 3. Vevőink számára olyan termékeket illetve szolgáltatást nyújtunk, melyben elsődleges a vevő által megkívánt követelmények ésszerű, gazdaságos, és környezet-kímélő megvalósítása a lehető legkisebb anyagmennyiség és újrahasznosítható anyagok felhasználásával.
 4. Vevőinkkel folyamatos és aktív kommunikációt tartunk fenn annak érdekében, hogy igényeiket minél pontosabban megismerhessük, és számukra pontos és naprakész információval szolgálhassunk termékeink illetve szolgáltatásaink minőségéről.
 5. Beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal szemben szigorú követelményeket támasztunk, teljesítményüket folyamatosan figyeljük és értékeljük.
 6. A környezet védelme és munkavállalóink biztonsága érdekében rendszeresen értékeljük tevékenységeink környezeti, egészségügyi és biztonsági kockázatait, és tervszerű intézkedésekkel folyamatosan csökkentjük azokat.
 7. Kiemelkedő fontosságú az általunk gyártott termékek állandó és megbízható minőségének biztosítása folyamatos ellenőrzéssel, illetve az új, és régi üzletfeleink bizalmának megtartása és erősítése.

A Kokilla Prec Kft. minden dolgozójának biztosítani kell a minőségi munkavégzés tárgyi, és szellemi feltételeit, és tudatosítani az általuk végzett munka minőségre gyakorolt hatását.

Minden vezető feladata, hogy a fentiek elérését célzó intézkedéseket bevezesse és munkatársaival végrehajtassa azokat.

A bevezetett integrált irányítási rendszer eleget tesz az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek, és a Kokilla Prec Kft. termelő tevékenységére kötelező érvénnyel bír.

Vállalkozásunk fejlődéséhez elengedhetetlen feltételnek és célnak tekintjük az alábbiakat:

 • folyamatosan korszerűsödő és bővülő gépparkkal álljunk megrendelőink rendelkezésére,
 • a folyamatos szakképzést,
 • a vállalási határidők szorosabbá tételét, rugalmas alkalmazkodást a későbbi más jellegű munkafolyamatokhoz,
 • a vevői elégedettség növelését a potenciálisan felmerülő problémák kockázat alapú megközelítésével/megelőzésével, esetleges plusz információk felajánlásával, folyamatos tájékoztatással,
 • a piacnövelést,
 • a hatékonyság növelését a munkavégzés terén, és a nyereség növelését
Tanúsítvány letöltése
Tanúsítvány letöltése