Nemzetközileg tanúsítottminőségirányítási rendszer

Nagyprecizitású CNC-esztergagépeinkkel CNC-megmunkálóközpontjainkkal és más gépeinkkel, klimatizált üzemekben tudjuk a minőségi gyártást biztosítani, különösen forgástesteknél, de sok más típusnál is. A gyártásközi ellenőrzések és a kimenő áru 100%-os szemrevételező ellenőrzése biztosítja, hogy a kiszállított áru megfeleljen a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak is. Vevőink igényeit a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal is rugalmasan próbáljuk kielégíteni.
Dokumentált folyamataink ellenőrzésére rendszeresen kalibrált mérőeszközöket használunk, pl. spektrométert, Brinnel-keménységmérőt, 3D-mérőgépeket, felületi érdességmérőt, valamint az összes szükséges mérő- és ellenőrzőeszközt. 2003-tól minőségirányítási rendszer működik cégünknél az ISO9001 szabvány szerint, melyet a TÜV SÜD tanúsít. Kollégáinkat, beszállítóinkat rendszeresen képezzük, fejlesztjük. Az orvosi műszergyártás igényeinek validált öntési folyamataikkal próbálunk megfelelni.

Minőségpolitikánk

A Kokilla Prec Kft. vezetősége meghatározta azokat az irányelveket, amelyek az ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2015) minőségirányítási rendszer működtetését irányítják.

Társaságunk célja, hogy a szerszámkészítés, kokilla- és nyomásos alumíniumöntés, CNC megmunkálás és hőkezelés tevékenységeiben a minőség fokozatos javítását, a megrendelők bővülő igényeit, valamint a rendkívül erős piaci versenyt fokozottan figyelembe vegye. Az elvégzett munka minősége és a vevői elégedettség döntő jelentőségű vállalkozásunk sikere érdekében, ezért a hatékony minőségirányítási rendszer működtetése a vezetés kinyilvánított célja.

Kiemelkedő fontosságú az általunk gyártott termékek állandó és megbízható minőségének biztosítása folyamatos ellenőrzéssel, illetve az új, és régi üzletfeleink bizalmának megtartása és erősítése.

A Kokilla Prec Kft.minden dolgozójának biztosítani kell a minőségi munkavégzés tárgyi, és szellemi feltételeit, és tudatosítani az általuk végzett munka minőségre gyakorolt hatását.

Minden vezető feladata, hogy a fentiek elérését célzó intézkedéseket bevezesse és munkatársaival végrehajtassa azokat.

A bevezetett minőségirányítási rendszer eleget tesz az ISO 9001:2015 (MSZ EN ISO 9001:2015) szabvány követelményeinek, és a Kokilla Prec Kft. termelő tevékenységére kötelező érvénnyel bír.

Vállalkozásunk fejlődéséhez elengedhetetlen feltételnek és célnak tekintjük az alábbiakat:

  • folyamatosan korszerűsödő és bővülő gépparkkal álljunk megrendelőink rendelkezésére,
  • a folyamatos szakképzést,
  • a vállalási határidők szorosabbá tételét, rugalmas alkalmazkodást a későbbi más jellegű munkafolyamatokhoz,
  • a vevői elégedettség növelését a potenciálisan felmerülő problémák kockázat alapú megközelítésével/megelőzésével, esetleges plusz információk felajánlásával, folyamatos tájékoztatással,
  • a piacnövelést,
  • a hatékonyság növelését a munkavégzés terén,
  • a nyereség növelését.

 

Tanúsítvány letöltése